Home celebs OH BOY: Kourtney Kardashian en Scott Disick steken elkaar de loef af...

OH BOY: Kourtney Kardashian en Scott Disick steken elkaar de loef af met hun jonge liefjes

Photo News
Zowat elke (verdoken) Kardashian-fan zal het je zeggen: Scott en Kourtney horen samen. Ja, zelfs na al wat hij haar heeft gelapt en ondanks het feit dat hij het feesten maar niet kan laten. Maar momenteel zitten de twee in een lange off-periode en het lijkt er niet op dat daar snel verbetering in komt. Meer nog, ze storten zich momenteel in Cannes allebei zo ostentatief op hun meer dan tien jaar jongere liefjes, dat het pijnlijk (en een beetje gênant) wordt.

Kussen in Cannes

We meldden je vorige week al dat het erop leek dat Scott de ultieme steek aan z'n ex gaf door met Bella Thorne, een vriendin van Kourtneys zus Kylie die bovendien 14 jaar jonger is dan hem, aan te pappen. Dat blijkt nu helemaal juist te zijn, want de twee vertrokken samen naar Cannes en hielden zich daar niet in voor de telescopische lenzen van de aanwezige paparazzi.

Scott Disick Bella Thorne

Toevallig – of helemaal niet toevallig, denken wij dan – is ook Kourtney Kardashian in Cannes voor het filmfestival. En ook zij werd – exact een dag voor Scott en Bella – in een innige omhelzing met haar net 24 jaar geworden vriendje, Younes Bendjima, gespot door de paparazzi. De love birds werden ook al kussend op een jacht gefotografeerd.

Noem ons dramaqueens, maar dit lijkt ons sterk op een potje jaloersmakerij, toch? Wetende dat Scott in een recente aflevering van 'Keeping Up With Kardashians' Kourt nog zijn ware noemde en zei dat hij nooit over haar heen zou geraken, lijkt het ons straf dat uitgerekend Bella Thorne – no offense – diegene zou zijn die hem van gedacht doet veranderen.

Maar als de zelfverklaarde Lord denkt dat hij Kourtney op die manier terugkijkt, vergist hij zich schromelijk. Volgens insiders zou de oudste Kardashian gedegouteerd zijn door het idee van Scott en Bella samen. Bovendien liet ze Scott op familievakantie in Costa Rica al weten dat ze nooit terug samen zullen zijn, nadat hij zomaar een meisje liet overvliegen naar waar zij waren. Disick zal zich dus serieus moeten herpakken, wil hij de liefde van z'n leven terugwinnen. Wij duimen stiekem mee…

Meer Kardashians:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.