Home celebs Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ eert haar lichaam op Instagram: ‘Ik beloof om...

Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ eert haar lichaam op Instagram: ‘Ik beloof om trots te zijn op jou’

Nog geen week na de bevalling van haar tweede kindje poseert ze in ondergoed op sociale media.

Nuria
© VTM

Vorige week is Nuria uit het eerste seizoen van ‘Blind Getrouwd’ bevallen van haar tweede kindje. Nog geen week later eert ze haar lichaam op Instagram met een foto van zichzelf in ondergoed en enkele mooie woorden. ‘Ik beloof om mij nooit voor je te schamen’, klinkt het op sociale media.

Een kind op de wereld zetten, is iets wonderbaarlijks, maar het vergt veel van een vrouw. Zowel fysiek als mentaal is het een beproeving. We hoeven ons dan ook nergens voor te schamen en moeten juist trots zijn. Niet alleen op het kleine wondertje dat we op de wereld gezet hebben maar ook op ons zelf. Dat laatste is exact wat Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ vandaag gedaan heeft.

Nuria is vorige week bevallen van haar tweede kindje en laat vandaag vol trots haar lichaam zien op sociale media. Op Instagram deelde ze namelijk een foto waar ze in ondergoed poseert samen met de kleine Théodore. ‘Ik beloof je graag te zien, je tijd te geven om te herstellen, je te eren, mij nooit voor je te schamen, trots te zijn op jou. Jij bent mijn tempel’, klinkt het onder de foto.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Een mooie boodschap en daar denken de volgers van het ‘Blind Getrouwd’-gezicht net zo over. Onder de post volgen de positieve reacties elkaar op en worden er ook massaal emoji’s gedeeld.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.