Home celebs CUTE: Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ zet echtgenoot Stijn in de bloemetjes met...

CUTE: Nuria uit ‘Blind Getrouwd’ zet echtgenoot Stijn in de bloemetjes met liefdevolle boodschap op Vaderdag

@nuria_glztnva via Instagram

Stijn Van Poucke uit ‘Blind Getrouwd‘ viert vandaag zijn allereerste Vaderdag en die mijlpaal liet vrouwlief Nuria Gilizintinova niet onopgemerkt voorbijgaan. Met een liefdevolle boodschap op Instagram liet ze aan heel Vlaanderen weten dat zoon Victor (3 maanden oud) ‘de beste papa aller tijden’ heeft.

Stijn, op 5 maart ben jij papa geworden! Ongetwijfeld de beste dag van je leven! De spreuk gaat als volgt: parenthood is a walk in the park. Jurassic Park. Wel, ik ben blij dat jij in mijn team zit! Fijne Vaderdag, lieverd. Jij bent de beste’, schreef Nuria Gilizintinova (30) bij onderstaande post op Instagram.

De hashtags #besthubbyever en #bestdadever liegen er niet om: Nuria is apetrots op haar echtgenoot (39) en hun zoon Victor (3 maanden).

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Eentje is geentje, hè!’

Vlaanderen leerde Stijn Van Poucke en Nuria Gilizintinova in 2016 kennen toen ze elkaar ‘blind’ het jawoord gaven tijdens het eerste seizoen van het VTM-programma ‘Blind Getrouwd’.

Hoewel het geen liefde op het eerste gezicht was – althans niet van Nuria’s kant – groeiden de twee al snel naar elkaar toe. Vandaag zijn de tortelduifjes uit Kortrijk zo’n 2,5 jaar getrouwd.

Stijn en Nuria verwelkomden op 5 maart zoon Victor. Het koppel wist de zwangerschap 9 maanden lang geheim te houden.

Op 6 maart maakte VTM bekend dat Stijn en Nuria een dag eerder zoontje Victor verwelkomden. Het koppel wist de zwangerschap al die tijd geheim te houden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Victor – vernoemd naar Stijns overleden vader – mag dan wel nog maar 3 maanden oud zijn, Stijn en Nuria zijn het er roerend over eens dat er een tweede kindje komt.

‘Ik wou Stijn een zoon schenken. Nu zit mijn plicht erop en mag ik naar een dochter verlangen’, vertelde Nuria in april nog aan Dag Allemaal. ‘Want ja, er komt sowieso nog een gezinsuitbreiding! Eentje is geentje, hè.’

Lees ook: