Home Lifestyle ‘Blind Getrouwd’: dit is de ultieme relatietip van tante Nuria

‘Blind Getrouwd’: dit is de ultieme relatietip van tante Nuria

Stijn en Nuria gaven elkaar in het eerste seizoen van 'Blind Getrouwd' het jawoord.

Moest je de afgelopen weken onder een steen hebben geleefd: vanavond start het derde seizoen van ‘Blind Getrouwd’ bij VTM. Speciaal voor deze gelegenheid belden Qmusic-dj’s Sam De Bruyn, Heidi Van Tielen en Wim Oosterlinck met het ‘Blind Getrouwd’-koppel dat al het langst samen is: Stijn en Nuria. Met veel plezier deelden zij enkele tips voor de nieuwe kandidaten.

Twee jaar geleden verscheen ‘Blind Getrouwd‘ voor de eerste keer op ons televisiescherm. Toen stapten er drie koppels blindelings in het huwelijksbootje. Het was niet meteen liefde op het eerste gezicht voor Stijn en Nuria, maar aflevering na aflevering groeiden ze dichter naar elkaar toe. Aan het einde van het eerste seizoen lieten zij dan ook als enige koppel de scheidingspapieren moeiteloos achter zich.

‘Iedereen heeft negatieve kantjes’

Omdat we vanavond toe zijn aan het derde seizoen van het programma, belden Qmusic-dj’s Sam De Bruyn, Heidi Van Tielen en Wim Oosterlinck met Stijn en Nuria. Als experten van dienst deelden ze alvast enkele tips voor de nieuwe kersverse koppels. ‘Heb respect voor elkaar, aanvaard elkaar ook met de negatieve kanten, maak het gezellig en plaag elkaar eens.’

Oké Nuria, staat genoteerd!

‘Blind Getrouwd’ is vanaf vanavond elke maandag om 20u35 te zien bij VTM.

Lees ook: