Home celebs AHA: is dit de nieuwe vriendin van ‘Temptation’ Merijn?

AHA: is dit de nieuwe vriendin van ‘Temptation’ Merijn?

Na Pommeline lijkt ook Merijn opnieuw de liefde gevonden te hebben.

Merijn
Instagram: merijn_brooklyn

Zijn ex-vriendin Pommeline heeft de liefde gevonden bij ‘Temptation Island’-verleider Fabrizio, maar ook Merijn zou ondertussen opnieuw verliefd zijn. Zo heeft hij volgens geruchten een relatie met de 21-jarige Karlijn Verhagen.

In februari gingen Merijn en Pommeline uit elkaar en sindsdien is er héél veel gebeurd. Eerst en vooral veel drama, want zo vormt zijn ex-vriendin momenteel een koppel met ‘Temptation Island’-verleider Fabrizio. Merijn moet van het hele gebeuren alvast niets weten en is absoluut geen fan van de nieuwe vriend van Pommeline. ‘Ik vind ‘m echt een klootzak’, aldus Merijn. Het kersverse koppel laat het alleszins niet aan hun hart komen en ze deden onlangs een boekje open over Merijn.

Opnieuw verliefd

Eind februari genoot Merijn nog volop van het vrijgezellenleven, maar nu zou ook hij opnieuw verliefd zijn. Volgens geruchten heeft hij namelijk iets met de 21-jarige Karlijn Verhagen, die een tijdje geleden te zien was in ‘The Voice of Holland.’

BIRTHDAY GIRLLL ??? #21

A post shared by K A R L Y N (@karlynofficial) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Enkele oplettende fans denken trouwens dat ze hem gespot hebben op haar Instagramaccount. Karlijn had op haar verjaardag een foto op Instagram gezet en in het hoekje zie je nog net een gouden horloge piepen. Dit zou volgens enkele fans het horloge van Merijn zijn. Momenteel hebben beide partijen nog niet gereageerd op het nieuws, maar hier komt sowieso nog een staartje aan. Stay tuned!

Ik zei toch dat ik tunes van jullie usb had gestolen???… @teamrushhour

A post shared by Merijn Murk (@merijn_brooklyn) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Nog meer ‘Temptation Island’:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.