Home celebs Niels Destadsbader geeft extra concert in Antwerps Sportpaleis

Niels Destadsbader geeft extra concert in Antwerps Sportpaleis

De ideale manier om zijn 5 (!) MIA's te vieren.

© photo news

Niels Destadsbader viert zijn 5 (!) MIA’s op gepaste wijze. Hij geeft eind dit jaar een extra concert in het Sportpaleis in Antwerpen.

Niels Destadsbader zijn grote droom kwam vorig jaar eindelijk in vervulling: een concert geven in het Sportpaleis in Antwerpen. Tot zijn grote vreugde mocht hij niet één keer, maar twee keer het beste van zichzelf geven op het beroemde podium. Het dak van de volledig uitverkochte zaal ging er helemaal af op 31 oktober en 1 november.

‘O verover, o verover, o verover mij’

Omdat de shows zo een succes waren, staat Niels eind dit jaar opnieuw in het mekka van de Vlaamse showbizz. Je kan hem op vrijdag 6 en zaterdag 7 december live aan het werk zien, en de kaartjes gaan alweer vlotjes de deur uit. De zanger zijn carrière zit overduidelijk in een stroomversnelling, want gisteren was hij ook de grote winnaar op de MIA’s. Hij mocht maar liefst vijf awards mee naar huis nemen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Om dat te vieren kondigde Niels deze morgen op MNM aan dat hij een extra concert geeft. Kan je er spijtig genoeg niet bijzijn op 6 of 7 december? Geen paniek, want ook op zondag 8 december zingen we luidkeels ‘o verover, o verover, o verover, o verover, o verover mij’ mee in het Sportpaleis. De derde show zal doorgaan om 13 uur ‘s middags. Tickets kan je hier online kopen.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.