Home celebs CUTE: Nick en Veerle uit ‘Blind getrouwd’ hebben samen een appartement gekocht

CUTE: Nick en Veerle uit ‘Blind getrouwd’ hebben samen een appartement gekocht

'Onze kinderwens zal op termijn sowieso uitkomen.'

Het tweede seizoen van ‘Blind getrouwd‘ eindigde voor twee koppels als een sprookje. En het gaat Nick en Veerle nog steeds voor de wind, want het koppel heeft een eigen liefdesnestje gekocht. Is het dan nu tijd voor een kleine spruit?

Tijdens het programma ‘Blind getrouwd‘ krijgen de kersverse koppels – indien nodig – een tijdelijke woonst van VTM. Maar Nick en Veerle vonden het nu hoog tijd worden voor eigen appartement waar ze nog lang en gelukkig kunnen leven. ‘Nu we verhuisd zijn, hebben we het gevoel dat we ons plekje hebben gevonden. Hier kunnen we iets moois opbouwen’, vertelt Veerle aan TV Familie.

Huisje, tuintje, kindje?

De twee zijn de makers van ‘Blind getrouwd’ enorm dankbaar. ‘Dankzij het programma heb ik de man van mijn leven gevonden’, vertelt Veerle. Het koppel is bijna een jaar getrouwd en heeft nu een eigen stekje. Zou stap drie dan ook binnen handbereik liggen?

‘Veerle en ik hebben uiteraard al over kinderen gepraat. Maar voorlopig nemen we het leven zoals het komt. Die droom zal dus op termijn sowieso uitkomen. Misschien wel binnenkort. Wie weet…’, verklapt Nick. Daar kijken wij alvast naar uit.

Bron: TV Familie

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.