Home celebs Model Miranda Kerr moet 7 miljoen euro aan juwelen inleveren

Model Miranda Kerr moet 7 miljoen euro aan juwelen inleveren

Het topmodel kreeg de sieraden cadeau van een Maleisische zakenman. Aah, het leven van een (ex-)Victoria's Secret Angel...

Miranda Kerr heeft haar juwelencollectie zonet serieus zien slinken. Ze moest zo’n 7 miljoen euro aan juwelen die ze cadeau kreeg van een Maleisische zakenman inleveren omdat hij die kocht met gestolen geld.

Aah, het leven van een (ex-)Victoria’s Secret Angel: stinkend rijke zakenmannen die je zomaar even juwelen ter waarde van een paar miljoen euro cadeau doen. Blijkbaar kan het zo louche zijn als het klinkt, want Jho Low (from the block?), de Maleisische zakenman van wie Miranda Kerr onder andere een diamanten halsketting van Lorraine Schwartz – prijskaartje : 2,8 miljoen euro! – kreeg, is nu in een corruptiezaak verwikkeld. Omdat hij de juwelen voor Kerr zou gekocht hebben met geld dat hij stal van de overheid, moest het model haar cadeautjes afgeven aan de Amerikaanse justitie.

Voor je denkt dat Miranda Kerr er een sugar daddy op nahield: de man deelt niet alleen random cadeaus uit aan bloedmooie vrouwen. Hij schonk bijvoorbeeld ook een schilderij van Picasso aan Leonardo DiCaprio. Net zoals Kerr, werkte DiCaprio vrijwillig mee aan het onderzoek en leverde z’n cadeautje mooi in.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.