Home celebs ZIEN: MNM-dj’s Peter en Julie hebben hun eigen praalwagen op Aalst carnaval

ZIEN: MNM-dj’s Peter en Julie hebben hun eigen praalwagen op Aalst carnaval

Peter Van de Veire en Julie Van den Steen rijden mee in de stoet in Aalst, al zal je hen misschien niet meteen herkennen in hun outfits.

Wie vandaag het druilerige weer trotseert om de stoet van Aalst carnaval te zien, kan naast de acteurs van ‘F.C. De Kampioenen’ ook Peter Van de Veire en Julie Van den Steen spotten. De MNM-dj’s zijn in de stoet zelfs in tweevoud te zien: in levende lijve en als reuzengrote isomopoppen bovenop hun eigenste praalwagen.

Peter Van de Veire is dit jaar volledig in carnavalsstemming. Een tijdje geleden bracht de MNM-dj de carnavalsplaat ‘Dans dj dans’ uit en nu doet hij met zijn partner in crime Julie Van den Steen mee in de bekendste stoet van ons land.

De Aalsterse carnavalsgroep Oeverboeft koos dit jaar radio als thema voor hun praalwagen. Ze maakten reuzengrote karikaturen van MNM-duo Peter en Julie, die vandaag de tocht door Aalst maken.

Figuren in isomo bleek echter niet genoeg voor de mannen en vrouwen van Oeverboeft, dus vroegen ze of Julie en Peter zelf mee wilden doen in de stoet. De rest is geschiedenis, want de twee staan momenteel volledig in outfit op de praalwagen van Overboeft met op de achtergrond Peters hit on repeat. Of je hen zal herkennen is een andere vraag, want de rest van de Overboeft-carnavalisten heeft exact dezelfde tenue aan als Peter en Julie.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.