Home celebs Topmodel Miranda Kerr deelt ein-de-lijk enkele kiekjes van haar sprookjeshuwelijk

Topmodel Miranda Kerr deelt ein-de-lijk enkele kiekjes van haar sprookjeshuwelijk

Check die trouwjurk! 👰😱

© Photo News

Miranda Kerr stapte twee maanden geleden al in het huwelijksbootje met haar Evan Spiegel, maar nu deelt het topmodel eindelijk de eerste details van haar trouwfeest. En jawel, Miranda zag er echt stralend uit. Check it out!

Op 27 mei 2017 gaven Miranda Kerr en Evan Spiegel, de oprichter van Snapchat, het jawoord aan elkaar. Volgens een ooggetuige zag Miranda er toen uit als een echte prinses. Eén klein nadeel: het koppel trouwde in alle intimiteit, dus haar trouwjurk en alle andere details waren een goed bewaard geheim. Tot nu.

Knipoog naar Grace Kelly

De ceremonie vond plaats in de rozentuin van Miranda en Evan. Ach ja, als je meer dan vijftig gasten in je tuin kwijtgeraakt, is dat natuurlijk dé perfecte locatie. In een prachtige jurk van Dior maakte Miranda haar entree. Modeontwerpster Maria Grazia Chiuri liet zich voor het sprookjesachtige exemplaar inspireren op de trouwjurk van actrice Grace Kelly in 1956. Die opzet lijkt ons meer dan geslaagd!

Thank you Maria Grazia Chiuri and @dior for creating my dream wedding dress ✨❤️🙏🏻😍

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Haar simpele, maar oogverblindende look maakte Miranda af met sluier en een tiara vol blingbling. Manlief Evan zag in zijn kostuum ook pico bello uit. Wauwie!

Such a magical day 😍❤️😍

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Zeven jaar geleden gaf Miranda haar jawoord aan Orlando Bloom. Ze kregen samen een zoontje, Flynn. Helaas was hun geluk maar van korte duur, want na een huwelijk van drie jaar zette het koppel er een punt achter. De zesjarige Flynn was volgens enkele bronnen ook aanwezig op het huwelijk van zijn mama en stiefpapa Evan.

✨❤️✨

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.