Home celebs Miley Cyrus bijt van zich af op Instagram: ‘Ik heb Liam níét...

Miley Cyrus bijt van zich af op Instagram: ‘Ik heb Liam níét bedrogen’

'Je mag zeggen dat ik een twerkende, wiet rokende, vuilgebekte hillbilly ben, maar ik ben geen leugenaar.'

© getty

Miley Cyrus is het beu dat sommigen beweren dat haar huwelijk met Liam Hemsworth strandde omdat ze de acteur bedroog. Het koppel, dat amper 8 maanden getrouwd was, ging 2 weken geleden uit elkaar. Miley geeft nu haar versie van de feiten en lucht haar hart op Instagram.

De Instagrampagina van Miley Cyrus staat vol met mooie foto’s, maar de post van gisteren was iets helemaal anders. Dit keer poseerde de zangeres namelijk niet in een coole outfit op een of andere jaloersmakende locatie. Wel schreef ze een tekst, twee slides lang, om geruchten die de ronde doen over haar breuk met Liam Hemsworth, eens en voor altijd de kop in te drukken. Het koppel ging enkele weken geleden uit elkaar, en dat na een huwelijk van acht maanden en een knipperlichtrelatie van bijna tien jaar.

Affaire met andere vrouw

Het is geen geheim dat Miley een heel turbulent verleden heeft. Ze wilde koste wat het kost haar brave Hannah Montana-imago van zich af schudden en begon enorm te rebelleren. Drugs, weinig verhullende kledij, bedrog… Zolang het de wereld maar choqueerde.

Die periode zou nu voorgoed achter haar liggen. Ze kan er dan ook allesbehalve om lachen dat sommigen beweren dat haar huwelijk met Liam strandde omdat zij hem bedroog. Er gingen immers geruchten dat de zangeres een affaire had met Kaitlynn Carter. Om roddelaars het zwijgen op te leggen, deelde Miley een uitvoerige tekst op Instagram.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Ik kan ermee leven dat ik 100 % eerlijk moet zijn met het publiek en mijn fans, die ik graag zie’, aldus Miley. ‘Maar wat ik niet kan accepteren, is dat ik beschuldigd word van liegen over iets wat ik helemaal niet gedaan heb. Het is geen geheim dat ik vroeger enorm veel feestte. Ik rookte wiet, experimenteerde met drugs en hielp relaties om zeep door mijn bedrog, en het internet staat waarschijnlijk vol met naaktfoto’s van mij.’

Maar dat is volgens de zangeres allemaal verleden tijd. ‘Toen Liam en ik opnieuw samen waren, meende ik het en wilde ik er echt voor gaan’, vertelt Miley. ‘Mijn huwelijk is niet gestrand door bedrog. Liam en ik waren een decennium samen. Ik hou van hem en zal dat altijd blijven doen. Maar ik moest de verstandige beslissing nemen om afscheid te nemen van mijn vorige leven. Ik ben gezonder en gelukkiger dan ik in tijden ben geweest. Je mag zeggen dat ik een twerkende, wiet rokende, vuilgebekte hillbilly ben, maar ik ben geen leugenaar. Ik ben gewoon gegroeid en volwassen geworden, en ik kan trots zeggen dat ik me op een andere plaats bevind dan vroeger.’

Lees ook: