Home celebs Mila Kunis bracht een bezoekje aan de kapper en ziet er volledig...

Mila Kunis bracht een bezoekje aan de kapper en ziet er volledig anders uit

Wat vinden jullie van haar nieuwe look?

© getty

Onze girl crush? Mila Kunis natuurlijk! Al zouden we de actrice bijna niet meer herkennen, want ze gaat sinds kort door het leven met een volledig andere look.

Mila Kunis is het perfecte voorbeeld van the girl next door.  Een natuurlijke schoonheid met een vrolijke persoonlijkheid en een heerlijk gevoel voor humor. Alle mannen willen haar, en alle vrouwen willen haar zijn. Een van de kenmerkende eigenschappen van de actrice zijn haar lange, donkere lokken. Maar daar bracht mevrouw Kutcher nu verandering in.

Blond én blauw

Enkele dagen geleden verliet ze het kapsalon met haar nieuwe coupe nog veilig verborgen onder de kap van haar hoodie. Gelukkig hield ze ons niet te lang in spanning en toont ze nu haar nieuwe look. Mila is niet langer een brunette, maar een blondine!

Ze liet haar haar blond verven met een soort groen/blauwe ombre onderaan. We moesten twee keer kijken om de actrice te herkennen! Mila lijkt blij te zijn met het resultaat en droeg haar nieuwe kapsel in een vlecht en een messy dot terwijl ze afsprak met enkele vrienden. Het is niet zeker of deze metamorfose iets te maken heeft met haar rol in de nieuwe film ‘Four Good Days’ of dat ze gewoon eens zin had in iets anders. Wat vinden jullie van deze nieuwe stijl?

Lees ook: