Home celebs LOL: Ashton Kutcher en Mila Kunis reageren op geruchten over relatiebreuk in...

LOL: Ashton Kutcher en Mila Kunis reageren op geruchten over relatiebreuk in hilarische video

'Het is over en uit tussen ons. Ik voelde me verstikt', aldus een laconieke Kunis.

© Getty Images

Mila Kunis (35) en Ashton Kutcher (41) zouden uit elkaar zijn. Dat wordt althans beweerd door het Amerikaanse tabloid In Touch Weekly. In realiteit is het ‘That ’70s Show’-koppel nog steeds gelukkig getrouwd, maar bovenal ontzettend grappig. Dat bewijzen ze met een hilarische video waarin ze de break-upgeruchten ontkrachten.

‘Schat, wat gebeurt er?’ vraagt Kutcher zijn echtgenote in de auto. ‘Het is over en uit tussen ons. Ik voelde me verstikt’, antwoordt Kunis. ‘Oh, echt? Ja, ik was ook wel heel dominant, hè’, aldus een laconieke Kutcher.

Kunis leest verder wat de cover van In Touch Weekly zegt en informeert haar man dat zij de kinderen – Wyatt (4) en Dimitri (2) – meenam. Bovendien zou Kutcher een donker geheim met zich meedragen. ‘Ik weet niet wat het is, ik heb enkel deze cover’, zegt de actrice terwijl ze haar smartphone aan de camera toont. Vervolgens bedanken ze ene Melissa, waarschijnlijk doelend op de auteur van het artikel of de persoon die hen de cover doorstuurde.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De 41-jarige acteur deelde de video op Instagram met het bijschrift ‘Veel plezier met magazines verkopen deze week, In Touch Weekly. Misschien verwacht mijn vrouw volgende week wel een tweeling. Voor de derde keer. Maar wie houdt de tel bij?’.

Heel wat sterren – die net als het acteurskoppel ook weleens met #fakenews te maken krijgen – moesten lachen om het filmpje.

‘Dit is geweldig’, reageerde popster Demi Lovato. ‘Ik wist het’, schreef ‘Modern Family’-ster Sarah Hyland onder de video. Hiphopband Cypress Hill postte de veelzeggende emoji ? dan weer in viervoud.

Nog meer nieuws uit sterrenland: