Home celebs Mike ‘The Situation’ Sorrentino uit ‘Jersey Shore’ is getrouwd

Mike ‘The Situation’ Sorrentino uit ‘Jersey Shore’ is getrouwd

De dochters van Snooki en JWoww waren de bruidsmeisjes van dienst.

© Instagram @mikethesituation

Mike Sorrentino, beter bekend als ‘The Situation’ uit de populaire MTV-reeks ‘Jersey Shore’, stapte gisteren in het huwelijksbootje met Lauren Pesce.

Mike (36) werd bekend dankzij de immens populaire realityreeks ‘Jersey Shore’. In de show werden een aantal guido’s en guidettes voor een aantal weken bij elkaar gezet in een huis en werd elke stap gevolgd door tientallen camera’s. Drank, feestjes, seks en heel wat drama stonden centraal.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ondertussen zijn de hoofdrolspelers hun wilde haren kwijt en kozen ze voor een iets rustiger leven. Heel wat van hen stapten in het huwelijksbootje en kregen zelfs kinderen. Ook Mike of ‘The Situation’ was klaar voor een volgende stap en hij gaf gisteren zijn jawoord aan zijn vriendin Lauren Pesce (33).

‘Mijn beste vriendin’

Mike en Lauren hebben al jarenlang een aan-en-uitrelatie. In april besloot ‘The Situation’ dan toch om de stoute schoenen aan te trekken en zijn vriendin ten huwelijk te vragen. Gisteren was het zover, ze beloofden elkaar eeuwige trouw in een kasteel in New Jersey in het gezelschap van hun familie en vrienden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De hele ‘Jersey Shore’-bende was natuurlijk ook van de partij. Ze zijn dan misschien wat volwassener geworden, maar tegen een goed feestje met gratis drank en eten zeggen ze nooit nee. DJ Pauly D, Ronnie, Vinny, Deena, Snooki en JWoww waren aanwezig op de mooiste dag van hun maatje. De dochters van Snooki en JWoww, Giovanna en Meilani, mochten zelfs de bloemenmeisjes zijn.

‘Vandaag trouw ik met mijn beste vriendin‘, schreef Mike onder een schattige foto van hun tweetjes op Instagram. ‘Mijn college sweetheart, mijn alles. Samen kunnen we alles aan. Ik ben zo dankbaar dat jij aan mijn zijde staat. Ik beloof dat ik elke dag de beste versie van mezelf zal zijn, zodat je jezelf trots mevrouw Sorrentino kan noemen. Ik hou van je met heel mijn hart.’

Voorlopig kan Mike nog genieten van zijn wittebroodsweken, maar binnenkort zal hij acht maanden worden opgesloten in de gevangenis voor belastingontduiking.

Lees ook: