Home celebs Michael Bublé stopt met zingen na strijd van driejarig zoontje tegen kanker

Michael Bublé stopt met zingen na strijd van driejarig zoontje tegen kanker

Zijn allerlaatste album 'Love' komt in november uit.

Instagram @michaelbuble

Michael Bublé brengt in november zijn allerlaatste album uit. De zanger wil meer tijd doorbrengen met zijn gezin nadat in 2016 kanker werd vastgesteld bij zijn oudste zoontje Noah.

Michael Bublé (43) verkocht al miljoenen albums en hij is bekend over de hele wereld. Toch gaat de zanger in november op pensioen. Hij brengt een allerlaatste album ‘Love’ uit en trekt zich daarna volledig terug uit de schijnwerpers. De reden daarvoor is zijn gezin. Michael heeft samen met zijn vrouw Luisana Lopilato drie wolkjes van kinderen: Noah (5), Elias (2) en een dochtertje Vida van een paar maanden oud.

De Bublés kregen in 2016 een serieuze klap toen bleek dat hun zoontje van toen drie jaar leverkanker had. Hun hele wereld stond plots volledig op z’n kop en Michael besloot toen om zijn carrière even on hold te zetten. Wanneer het terug veel beter ging met de kleine Noah, ging ook Michael opnieuw aan het werk.

Hoogtepunt

Maar de gebeurtenissen van de afgelopen jaren zetten de zanger aan het denken. Zo stopte hij eerder al met sociale media omdat er – terecht – veel belangrijkere dingen in het leven zijn dan het aantal likes op Facebook of het aantal hartjes op Instagram.

In het verlengde daarvan neemt de zanger nu een drastische beslissing en wil hij de stekker volledig uit zijn artiestenbestaan trekken. ‘Mijn hele wezen is veranderd, en daardoor kijk ik nu ook anders naar het leven’, aldus Michael in Daily Mail Weekend. ‘Ik heb geen zin meer in het narcisme van het beroemd zijn. Ik stop ermee. Ik heb het perfecte album gemaakt, dus nu kan ik stoppen op mijn hoogtepunt.’

Het album ‘Love’ komt op 16 november uit. De eerste single heet ‘Love You Anymore’ en hieronder kan je alvast een stukje beluisteren:

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.