Home celebs Meghan Markles vader zal dan toch aanwezig zijn op haar royal wedding...

Meghan Markles vader zal dan toch aanwezig zijn op haar royal wedding met prins Harry

Haar moeder zal Meghan vergezellen in de auto en haar vader begeleidt haar naar het altaar.

PHOTO NEWS

Er werd de afgelopen dagen flink gespeculeerd over de aanwezigheid van Meghan Markles vader, Thomas Sr. Markle, op haar huwelijk met prins Harry. Nadat de halfbroer van Meghan gisteren nog wat zout in de wonde had gestrooid met een kwetsende brief, kon Kensington Palace vandaag gelukkig de gemoederen bedaren met de boodschap dat beide ouders van Meghan aanwezig zullen zijn op de royal wedding. Oef!

‘Prince Harry en Ms. Markle kijken ernaar uit om de ouders van Ms. Markle voor het huwelijk te verwelkomen in Windsor’, zo luidt het in de officiële boodschap die Kensington Palace vandaag de wereld instuurde. Ondanks de roddels is het nu dus zeker dat Markle beide ouders aan haar zijde zal hebben tijdens de mooiste dag van haar leven. Haar moeder zal haar vergezellen in de auto naar Windsor Castle en haar vader zal haar begeleiden naar het altaar van St George’s Chapel.

Kensington Palace deelt verder nog mee dat Ms. Ragland and Mr. Markle, Meghans ouders, al enkele dagen voor de grote dag zullen afzakken naar de UK om er The Queen, The Prince of Wales, The Duchess of Cornwall en andere belangrijke leden van de familie te ontmoeten. Op die manier kan iedereen nog even rustig kennismaken voor de dag van de royal wedding aanbreekt. En de halfbroer van Meghan? Die zal wellicht niet meer op een uitnodiging moeten rekenen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.