Home celebs Halfbroer Meghan Markle over haar ‘ware aard’: ‘Ze probeert de nieuwe prinses...

Halfbroer Meghan Markle over haar ‘ware aard’: ‘Ze probeert de nieuwe prinses Diana te worden maar ze is nep’

Volgens hem schaamt de actrice zich voor haar familie en is ze haar roots vergeten.

Na Meghan Markles ex-hartsvriendin en halfzus, doet nu ook haar halfbroer zijn boekje open over de toekomstige prinses. De voormalige ‘Suits’-actrice is naar verluidt haar familie helemaal vergeten nu ze bekend is.

Over exact één maand stapt Meghan Markle (36) in het huwelijksbootje met haar prins Harry (33), en hoewel duizenden mensen de bruiloft zullen bijwonen, moeten Meghans halfbroer en -zus niet rekenen op een uitnodiging.

Duizenden vreemden uitgenodigd, behalve de familie Markle

Enkele dagen geleden liet Samantha Grant (53), de halfzus van Meghan Markle, van zich horen op Twitter omdat ze geen uitnodiging heeft ontvangen voor het huwelijk van het jaar. Hoewel de twee zussen al jaren geen contact meer hebben, vindt Grant dit geen argument om haar en de rest van de familie Markle niet uit te nodigen. ‘Aangezien er meer dan 2000 vreemden aanwezig zullen zijn op het huwelijk, verdienen de Markles ook een uitnodiging, al is het maar uit respect’, klinkt het boos op Twitter.

‘Meghan schaamt zich voor haar familie’

Grants broer (en de halfbroer van Meghan) Thomas Markle Jr (50) springt mee op de kar van verwijten en doet zijn zegje bij de Britse krant Daily Mirror. Thomas heeft Meghan niet meer gezien sinds ze beiden de begrafenis van hun grootmoeder bijwoonden in 2011. Kort daarna verhuisde Meghan naar Canada voor de opnames van ‘Suits‘ en werd ze een Hollywoodster. Hij verwijt Meghan dat ze haar roots is vergeten door de bekendheid en gaat zelfs zo ver om te zeggen dat de actrice ‘zich schaamt voor haar familie’.

Met dat laatste doelt Thomas Jr op zijn drankprobleem en strafblad. Hij kwam vorig jaar namelijk in de pers nadat hij werd opgepakt omdat hij in een dronken bui een geweer richtte op zijn vriendin, waarop de vrouw in paniek de politie erbij haalde. Toen de roddelpers lucht kreeg van zijn alcoholprobleem en arrestatie, werd het schandaal – mugshot incluis – al snel verspreid door de Britse media.

‘Wannabe prinses Diana’

Verder beweert Thomas dat Meghan Markle de nieuwe prinses Diana wil worden, die ook wel bekend stond als ‘The People’s Princess‘. ‘Meg doet zich graag voor als een filantroop en een vrijgevig persoon, maar ze is niets van die dingen tegenover haar eigen familie’, vertelt hij aan de krant.

‘Ze is nep. Toen ze een Hollywoodster werd, werd ze een compleet ander mens.’

Ze is de beste acteerprestatie van haar leven aan het opvoeren. Ze is nep. Toen ze een Hollywoodster werd, werd ze een compleet ander mens. Ze is duidelijk haar roots en haar familie vergeten. Misschien schaamt ze zich voor haar normale Amerikaanse familie’, luidt het nog. Tja, de vraag is natuurlijk wat je normaal noemt…

Twee familieleden die de bruiloft wél mogen bijwonen op 19 mei zijn Meghan Markles vader Thomas Markle Senior (73) en moeder Doria Radlan (61).

Nog meer leesvoer over the royal wedding of the year

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.