Home celebs ZIEN: Meghan Markle werd zonet gespot in gescheurde jeans en het internet...

ZIEN: Meghan Markle werd zonet gespot in gescheurde jeans en het internet wordt gek

De mama in spe koos voor een casual look tijdens een uitje in Notting Hill, maar die werd niet door iedereen gesmaakt.

© PHOTO NEWS

You can take the girl out of California, but you can’t take California out of the girl. Meghan Markle (37) werd afgelopen vrijdag in Notting Hill gespot tijdens een lunchafspraak. No big deal. Ware het niet dat de mama in spe gescheurde jeans droeg. En dat kan volgens menig royaltyfan hoegenaamd niet door de beugel.

Dat de kleerkast van Meghan Markle (37) een heuse transformatie onderging sinds haar verloving  met prins Harry (34) is een understatement. De nieuwbakken hertogin van Sussex ruilde haar korte tops, shorts en strakke mini-jurken in voor elegante blazers, midi-jurken en pumps.

Al lijkt Meghan toch niet helemaal afscheid te kunnen nemen van haar kledingstijl pre Harry. Tijdens een lunchafspraak in Notting Hill afgelopen vrijdag werd de mama in spe gespot in gescheurde jeans (van H&M) en een zonnebril van Ray-Ban. Ze werkte de look af met zandkleurige pumps van Stuart Weitzman en een handtas van Mulberry.

‘Wat een boerin’

Wij zijn verliefd op Meghans off-duty look en vinden het verfrissend om de hertogin eens níét in huidskleurige panty’s en een brave rolkraagtrui te zien. Maar niet iedereen wist haar casual look te smaken.

‘Compleet stijlloos’, ‘Wat een boerin’ en ‘Geen klasse’, zijn maar enkele van de vele zure reacties die de voormalige actrice op sociale media naar haar hoofd kreeg geslingerd.

Gelukkig mocht Meghan ook op positieve kritiek rekenen. ‘Elegant en chique!’, stond er te lezen op Instagram. En ook: ‘Ik vind het fantastisch dat ze trouw blijft aan haar eigen identiteit’.

De laatste keer dat Meghan in gescheurde jeans werd gespot, was in Toronto in september 2017.

Meghan onthult bevallingsdatum

Eerder deze week woonde de hoogzwangere hertogin maar liefst drie evenementen bij. Tijdens een bezoek aan het dorpje Birkenhead nabij Liverpool onthulde Meghan dat haar eerste kindje met prins Harry wordt verwacht rond eind maart.

Twee dagen na het evenement in Birkenhead bezocht Markle het Londense dierenasiel The Mayhew in een beige jurk van H&M die je hier kan shoppen voor amper € 14,99. Het ultieme bewijs dat stijl niet duur hoeft te zijn.

Meghan eerder deze week tijdens een bezoek aan dierenasiel The Mayhew in Londen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.