Home celebs Matthew ‘Marcel Lubbermans’ Lewis komt dit najaar nog naar ons land

Matthew ‘Marcel Lubbermans’ Lewis komt dit najaar nog naar ons land

Yeeesss. 😻

Matthew Lewis
© Getty

‘Harry Potter’-fans hebben de afgelopen jaren de kans gekregen om verschillende acteurs uit de film te ontmoeten. Zo brachten onder anderen James en Oliver Phelps en Tom Felton al een bezoekje aan ons land. Binnenkort kunnen we nog een naam aan dat lijstje toevoegen, want niemand minder dan Matthew Lewis komt dit najaar naar ons Belgenlandje. Save the date!

Bij Facts weten ze jaarlijks acteurs uit de ‘Harry Potter’-saga te strikken en dat is dit jaar niet anders. Na James en Oliver Phelps (Fred en George Wemel), Tom Felton (Draco Malfidus) en Jason Isaacs (Lucius Malfidus) is het nu de beurt aan Matthew Lewis aka Marcel Lubbermans.

Matthew zal op 19 en 20 oktober aanwezig zijn op Facts in Flanders Expo te Gent. Hier zal de acteur onder meer poseren voor foto’s, handtekeningen zetten en deelnemen aan verschillende panels. Het uitgelezen moment om de acteur eens een keertje in het echt te ontmoeten (en hem meteen ook ten huwelijk te vragen).

Wij kennen Matthew Lewis natuurlijk van zijn rol als Marcel Lubbermans uit de ‘Harry Potter’-films, maar de acteur heeft de afgelopen jaren ook in heel wat andere films meegespeeld. Zo speelde hij in 2012 mee in ‘The Syndicate’, ‘The Rise’ en ‘Our Boys’. Al herinneren wij hem vooral nog van zijn rol als Patrick in de prachtige film ‘Me Before You’ die uitkwam in 2016.

Tickets kan je online bestellen op de website. Een kaartje kost 18 euro per dag, en 31 euro voor het volledige weekend.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.