Home celebs Matteo Simoni verschijnt voor het eerst in het openbaar met zijn nieuwe...

Matteo Simoni verschijnt voor het eerst in het openbaar met zijn nieuwe vriendin

Mooi koppeltje!

Matteo Simoni
© Isopix

Matteo Simoni stelde zijn nieuwe vriendin al voor via zijn sociale media, maar onlangs nam hij Loredana voor het eerst mee naar een event. Het dolverliefde koppeltje straalde op de rode loper van de première van ‘Le Fidèle’.

Matteo postte eind augustus een romantisch filmpje van hem en een toen nog onbekende, beeldschone brunette op zijn Instagram. De twee genoten in Hawaï van een vakantie, én duidelijk van elkaar. De lucky lady is Loredana Falone, een kledingontwerpster uit Limburg.

Kriebels

Het is duidelijk grote liefde tussen de twee, want Loredana gaf Matteo voor zijn dertigste verjaardag een onvergetelijke parachutesprong cadeau boven het mooie Hawaï. Nog meer kriebels in de buik! Het stelletje is ondertussen weer thuis én ze verschenen voor het eerst samen in het openbaar.

Doop

Matteo nam zijn nieuw lief mee naar de première van ‘Le Fidèle’. Direct een serieuze doop in het BV-leven voor Loredana, want natuurlijk waren alle ogen gericht op het nieuwe stelletje. Ze straalden op de rode loper en ze weken geen seconde van elkaars zijde. Allebei volledig in het zwart gekleed, stalen ze de show. Couple goals!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.