Home celebs ZIEN: Martin Garrix speelt live op boot terwijl hij door de Hollandse...

ZIEN: Martin Garrix speelt live op boot terwijl hij door de Hollandse wateren vaart

Een aantal fans volgde de dj in hun eigen bootjes.

martin garrix
© getty

Normaal zou je hem deze zomer op tal van festivals aan het werk zien, maar die vielen door het coronavirus helaas in het water. Daarom ging Martin Garrix (23) zelf te water en speelde de dj een live-set vanop een boot terwijl hij door Nederland vaarde.

We kunnen hem helaas niet live aan het werk zien op een festival deze zomer, maar een heleboel Nederlanders zagen hun lokale held gisteren – dinsdag 5 mei – wel in real life aan het werk! En ja de regels van social distancing werden wel degelijk nagevolgd, want Martin Garrix speelde een set terwijl hij bij zonsondergang op de Hollandse wateren rondvoer op een boot.

Hart onder de riem

Wij konden er helaas zelf niet bij zijn, maar de prachtige beelden alleen al geven ons kippenvel. We zien de typische Nederlandse windmolens, vlaggen en groene weides met koeien die grazen wanneer de top-dj plots opduikt achter zijn draaitafel op een varende boot. Hij deelt hartjes uit, zwaait naar de mensen op de oever en is duidelijk in zijn nopjes dat hij op deze unieke manier toch zijn fans een hart onder de riem kan steken.

Achter de artiest vaarden op veilige afstand een tiental andere kleine bootjes met fans die er zelf ook een feestje van maakten en ongetwijfeld een van de beste dagen van hun leven beleefden. De live-set duurt iets langer dan een uur en is zeker en vast de moeite om even in je eigen woonkamer op te zetten.

MARTIN GARRIX LIVE ON DUTCH WATERS

LIVE ON DUTCH WATERS ??

Posted by Martin Garrix on Tuesday, May 5, 2020

Lees ook: