Home celebs Top-dj Martin Garrix deelt voor het eerst Instagramfoto met zijn vriendin

Top-dj Martin Garrix deelt voor het eerst Instagramfoto met zijn vriendin

'Ik zie je enorm graag.'

© getty images

De allerbeste dj ter wereld Martin Garrix houdt zijn vriendin meestal uit de schijnwerpers, maar speciaal voor haar verjaardag postte de Nederlander een allereerste foto van hun tweetjes samen op zijn Instagrampagina.

Martin Garrix is nog maar 23 lentes jong, maar hij is nu al de allerbeste dj ter wereld. De Nederlander prijkt helemaal bovenaan de prestigieuze DJ Mag top 100-lijst. Zijn hits worden grijsgedraaid op de radio en zorgen er steevast op elk festival voor dat het publiek compleet uit de bol gaat. In tegenstelling tot zijn muziek blijft het liefdesleven van Martin grotendeels onder de radar.

Nederlands model

De dj is al zo’n twee jaar samen met het Nederlandse model Charelle Schriek. De twee duiken af en toe samen op tijdens een event, maar hij houdt zijn vriendin en hun relatie voor de rest zoveel mogelijk uit de schijnwerpers. Zo is er op zijn Instagrampagina geen spoor te zien van de knappe brunette. Tot nu! Charelle werd gisteren 28, en speciaal voor haar verjaardag postte Martin een allereerste – superschattige – foto van hun tweetjes.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Gelukkige verjaardag’, schreef hij onder het beeld dat bestond uit vier foto’s. ‘Ik zie je enorm graag.’ Als je de plaatjes bekijkt, is het duidelijk dat het nog grote liefde is tussen deze twee tortelduifjes. De Instagrampost kreeg al meer dan 1 miljoen likes, dus we kunnen ervan uitgaan dat ze ondertussen ‘Instagram official’ zijn.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: