Home celebs It’s a Christmas miracle: Mariah Carey komt naar ons land

It’s a Christmas miracle: Mariah Carey komt naar ons land

I don't want a lot for Christmas. There is just one thing I neeeeeed. 🎶

Mariah Carey
Photonews

De zomer is nog niet eens officieel begonnen of wij kijken al uit naar de feestdagen. Gelukkig hebben wij hier een erg goede reden voor, want Mariah Carey komt met haar ‘All I Want For Christmas Is You’-tournee naar ons land. Bestaat er nog een beter kerstcadeau? We think not.

Staat de hit ‘All I Want For Christmas Is You’ bij jou standaard on repeat tijdens de kerstperiode? Dan hebben wij goed nieuws, want dit keer hoef je het nummer niet op je computer af te spelen, maar kan je het live meezingen in Vorst Nationaal.

The one and only Mariah Carey komt namelijk op 14 december naar ons land. De zangeres heeft vandaag bekendgemaakt dat ze met haar tournee naar Europa komt, en ook een tussenstop in ons land staat op de planning. Yesss.

De diva heeft op het podium al een aantal missers begaan, maar de internationale pers is alvast enthousiast over haar concertreeks. Zo omschrijft The Independent het als een ‘festive extravaganza’. Wij zijn benieuwd.

via GIPHY

Wil jij een ticket bemachtigen voor de show? Schrijf dan vrijdag 8 juni in je agenda, want dan gaat de ticketverkoop van start op proximusgoformusic.be. De ticketprijzen variëren van € 48,05 tot € 126,44.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.