Home celebs WOW: Mariah Carey leidt je rond in haar garderobe

WOW: Mariah Carey leidt je rond in haar garderobe

Louboutins, Birkins en een volledige kamer met alleen lingerie.

Mariah Carey gunde Vogue een uniek kijkje in haar million dollar kledingkast, of beter gezegd kledingkamers. Haar garderobe neemt een volledige verdieping in beslag. Ze heeft een aparte kamer voor schoenen en zelfs eentje uitsluitend voor haar lingerie. ‘Ik kleed me niet echt casual’, vertelt de zangeres. No kidding!

De diva heeft een collectie kleding en schoenen om stik, maar dan ook STIKjaloers op te zijn. Ze is een echte shoe addict en haar verslaving neemt een grote kamer in met goedgevulde rekken die tot aan het plafond reiken. Honderden torenhoge stiletto’s van Christian Louboutin en Manolo Blahnik. ‘Ik kan nog steeds niet geloven dat dit mijn schoenen zijn’, zegt de zangeres. Toch zijn haar belangrijkste schoenen een paar ordinaire badslippers. ‘Dat zijn de enige schoenen die ik kon dragen toen ik zwanger was’, lacht Mariah.

Eyecatchers

Het nachtegaaltje houdt van glamour en dat is duidelijk te zien in haar kast. Glitters, diamantjes, veren… More is more voor de blondine. ‘Ik kleed me graag op’, zegt Mariah. Really?! Overal in de kamer hangen dan ook elegante avondjurken uitgestald als echte eyecatchers. Haar grote inspiratie is Marilyn Monroe – niet toevallig ook een voluptueus stijlicoon met een dure smaak. Mariah kon een oud make-updoosje van haar bemachtigen met daarin een handgeschreven speech voor de Golden Globes. Het kostbare kleinood is een van haar dierbaarste bezittingen.

Floyd Mayweather

Mariah bezit verder een collectie zonnebrillen die de moeite waard is. Bij een bril vindt ze het vooral belangrijk dat hij goed zit. ‘Ik heb hamsterwangetjes, dus een bril mag mijn wangen niet platdrukken.’ Bij haar verzameling handtassen springt er voor La Carey eentje uit: de roze Birkin die ze kreeg van bokskampioen Floyd Mayweather. ‘Ik moet van Floyd tegen iedereen zeggen dat het een cadeau was van de kampioen’, vertelt Mariah lachend.

Agent Provocateur

Op het einde van de tour toont Mariah haar lingeriekamer. Ze loop graag door het huis slechts gehuld in een mooi negligeetje. En daarvoor kijkt ze niet op een dollar meer of minder. ‘Als ik me er goed in voel en het flatteert me, dan maakt de prijs niet uit.’ Haar favorietjes zijn de setjes van La Perla en Agent Provocateur.

Tweeling

Tijdens de rondleiding kwam haar tweeling ook even hun kleding showen. Morrocan en Monroe (6) zijn natuurlijk van kop tot teen gehuld in designer items. Haar zoon draait een rondje voor de camera en showt zijn Balmain metallic sneakers. Zo moeder, zo dochter en zoon, da’s duidelijk.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.