Home celebs ZIEN: Marco Borsato slaat voor nieuwste single handen in elkaar met top-dj...

ZIEN: Marco Borsato slaat voor nieuwste single handen in elkaar met top-dj Armin Van Buuren

Zomerhit of niet?

© getty images

Een charmezanger en een top-dj is een combinatie die we niet onmiddellijk zouden maken. Toch hebben Marco Borsato en Armin Van Buuren samen een nieuwe single uit, en die klinkt fantastisch.

Ze zijn allebei waanzinnig populair in Nederland – en ver daarbuiten – en gepassioneerd door muziek. Hun stijl kan niet verder uit elkaar liggen, maar toch hebben ze elkaar gevonden in de nieuwe single ‘Hoe Het Danst’. Marco Borsato is bekend van monsterhits zoals ‘De Meeste Dromen Zijn Bedrog’, en Armin Van Buuren is een top-dj die over de hele wereld discotheken en festivals plat speelt.

Zomerhit

Het lijkt op het eerste zicht een ietwat vreemde combinatie, maar als je hun liedje hoort dan denk je daar onmiddellijk anders over. Het is een catchy nummer, met een goede beat (duh Armin!) en een herkenbare emotionele tekst. Dat laatste is zonder twijfel te danken aan Marco. De twee heren krijgen bovendien gezelschap van Davina Michelle, een zangeres die momenteel enorm populair is in Nederland. Wij hebben een vermoeden dat we deze song de komende weken nog heel vaak gaan horen en dat het een kans maakt om een grote zomerhit te worden.

Je ziet in de bijhorende clip trouwens dat Marco serieus wat kilootjes – vijftien om precies te zijn – kwijtspeelde. Hij ziet er strak uit, en dat is misschien nodig want de zanger sluit een gastoptreden op Tomorrowland deze zomer niet uit. ‘Als Armin me meevraagt op het podium, zeg ik niet nee’, aldus Marco in Het Laatste Nieuws.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.