Home celebs Linde Merckpoel is opnieuw verliefd

Linde Merckpoel is opnieuw verliefd

Om wie het precies gaat, wil de Studio Brussel-presentatrice voorlopig nog niet kwijt.

Photonews

Linde Merckpoel (34) is niet langer single. De Studio Brussel-presentatrice heeft tijdens ‘Winteruur’ met Wim Helsen zelf bekendgemaakt dat ze iemand heeft leren kennen. Linde was een tijdje alleen na haar breuk met Gilles De Coster vorig jaar, maar is nu dus opnieuw verliefd.

In ‘Winteruur’ met Wim Helsen moest Linde een fragment uit ‘My Uncle Oswald’ van Roald Dahl voorlezen en vertelde ze verder over het enthousiasme waar ze mee in het leven staat. Op hetzelfde moment heeft de Studio Brussel-presentatrice ook verteld dat ze een nieuwe vriend heeft. Wie de man precies is en hoe ze elkaar ontmoet hebben, wou ze voorlopig nog even voor zichzelf houden.

Linde werd eind vorig jaar opnieuw single nadat ze meer dan tien jaar samen was met Gilles De Coster. ‘Aanvankelijk was dat niet simpel, het was bij momenten zelfs gruwelijk hard. Maar als ik terugkijk op de voorbije maanden, moet ik zeggen dat ik het ook interessant vond. Ik heb veel over mezelf bijgeleerd’, zo vertelde ze aan Het Laatste Nieuws.

Lees ook: