Home celebs Leonardo DiCaprio heeft (alweer) een nieuwe vriendin

Leonardo DiCaprio heeft (alweer) een nieuwe vriendin

Snif, all we want for Christmas is Leo!

Photo News

Al wie stiekem hoopte om Leonardo DiCaprio met enkel een strikje onder haar kerstboom terug te vinden, helaas: de acteur is opnieuw van ‘t straat. De gelukkige is Camila Morrone, je kan het al raden: een model natuurlijk.

Leonardo DiCaprio is gekend voor zijn inzet voor onze planeet, en ook voor de mooie vrouwelijke wezen die daarop rondlopen. De modellen met wie hij al op date ging, zijn niet meer op twee handen te tellen. Deze keer liet hij zijn charmante oog vallen op de twintigjarige Camila Morrone.

France, tu me manques

A post shared by Camila Morrone (@camimorrone) on

Gezellig

Volgens US Weekly gingen de twee de laatste tijd veel op stap en hadden ze het enorm gezellig met z’n tweetjes. Zo werden ze onlangs nog samen gespot al shoppend in Barneys in LA. Verschillende bronnen zagen Leo ook al vertrekken uit Camila’s huis in LA.

Actrice

Camila is een veelgevraagd model en ze zet ook haar eerste stapjes als actrice. Zo speelt ze binnenkort mee in ‘Death Wish’ aan de zijde van Bruce Willis. Misschien krijgt ze gewoon privé-acteerlessen van de Oscarwinnaar Leo. Tja, wat kunnen we zeggen: our heart will go on zeker?

If you know me at all, you know this is my happiest moment #texanbbq

A post shared by Camila Morrone (@camimorrone) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.