Home celebs HOLA: Leonardo DiCaprio heeft opnieuw dikke filmrol te pakken

HOLA: Leonardo DiCaprio heeft opnieuw dikke filmrol te pakken

Deze keer zal hij in de huid van een naamgenoot kruipen.

Dames, maak maar een vreugdedansje, want niemand minder dan hottie Leonardo DiCaprio verschijnt binnenkort opnieuw op het witte doek. Deze keer speelt hij geen arme straatjongen of slimme beursmakelaar, wel de enige echte Leonardo da Vinci.

Voor de nieuwe verfilming van de biografie van Leonardo da Vinci mag acteur Leonardo DiCaprio in de huid van de Italiaanse kunstenaar kruipen. De 43-jarige Oscarwinnaar past perfect in dat plaatje, want Leo houdt van aparte filmrollen én zijn ouders hebben hem naar de kunstenaar vernoemd. Meant to be! Paramount Pictures neemt de film onder zijn vleugels en zal er sowieso enkele miljoenen mee verdienen.

Biografie

Het verhaal gaat over het leven van da Vinci tijdens de renaissance. Leonardo was in die tijd een buitenbeentje, want hij schreef met zijn linkerhand, verkoos mannen boven vrouwen en voelde zich op zijn best wanneer hij alleen was. Wij zijn er 100 procent zeker van dat meneer DiCaprio die rol aankan. Misschien steekt hij volgend jaar wel opnieuw een Oscarbeeldje in de lucht?

Wanneer de film in de cinema zal verschijnen, is nog niet bekend.

One year ago my greatest birthday gift! ?? #LeonardoDiCaprio #LoveOfMyLife #LeonardoDiCaprioOscar #Oscar2016 #TheRevenant

A post shared by Isabella Misceo ✈??? ❤❤❤ (@isabellamisceo) on

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.