Home celebs ZIEN: Leighton Meester en Adam Brody poseren eindelijk nog eens samen op...

ZIEN: Leighton Meester en Adam Brody poseren eindelijk nog eens samen op de rode loper

Ondanks dat de twee al zes jaar samen zijn, werden ze nog maar een paar keer samen gespot.

Adam Brody Leighton Meester
© Getty

Adam Brody en Leighton Meester vormen al zes jaar een koppel, maar het aantal keer dat ze samen gespot werden, kunnen we bijna op twee handen tellen. De twee acteurs proberen om hun privéleven uit de spotlight te houden, maar enkele dagen geleden poseerden ze toch samen op de rode loper.

Leighton Meester en Adam Brody speelden in het verleden een rol in twee van onze favoriete jeugdseries. Leighton nam de rol van Blair Waldorf op zich in ‘Gossip Girl’ en Adam speelde Seth Cohen in de serie ‘The O.C.’. Een betere combinatie konden wij ons alvast niet voorstellen!

Toch worden de twee acteurs bijna nooit samen gespot. Begin dit jaar waren ze samen aanwezig op de première van ‘Shazam!’, een film waar Adam in meespeelt. Daarvoor was het meer dan twee (!) jaar geleden dat het koppel gezamenlijk een evenement bijwoonde. Toen waren zowel Leighton als Adam aanwezig op de afterparty van de Golden Globes.

Dat de twee afgelopen week opnieuw samen gespot werden, is dus uitzonderlijk. Leighton vergezelde haar man deze week naar de première van zijn laatste film ‘Ready Or Not’. Voor de gelegenheid droeg ze een beige jurk met een paarse bloemenprint van ontwerper Michael Kors. Wij zijn bovendien ook fan van de kortere coupe van de actrice!

adam brody leighton meester

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.