Home celebs Rachel Bilson en Adam Brody kwamen elkaar tegen op de luchthaven en...

Rachel Bilson en Adam Brody kwamen elkaar tegen op de luchthaven en ‘The O.C.’-fans worden gek

De foto die de actrice op haar Instagramaccount deelde, heeft ondertussen al bijna 300.000 (!) likes.

© Getty

Dat de wereld soms klein kan zijn, hebben Rachel Bilson en Adam Brody deze week zelf ondervonden. ‘The O.C.’-acteurs kwamen elkaar namelijk toevallig tegen op de luchthaven en konden het niet laten om samen een foto te nemen. Hoog tijd voor een reünie, als je het ons vraagt!

Fans van ‘The O.C.’ kregen gisteren een leuke verrassing te zien toen ze aan het scrollen waren op Instagram. Rachel Bilson (Summer Roberts in de serie) deelde namelijk een foto met haar tegenspeler Adam Brody (Seth Cohen). De twee kwam elkaar toevallig tegen op de luchthaven en konden dan ook niet anders dan de heuglijke gebeurtenis te delen op sociale media. ‘Net mijn maatje van vroeger gespot op weg van New York naar Los Angeles #californiaherewecome’, klinkt het op het Instagramaccount van Rachel.

De twee zien er samen zo schattig uit en wij hebben alvast zin gekregen om alle seizoenen van ‘The O.C.’ opnieuw te bekijken. Wij denken er trouwens niet alleen zo over, want het internet ging bijna uit zijn dak toen ze de foto zagen. De foto kreeg op een dag namelijk al 297.000 likes. Hét ultieme signaal dat het hoog tijd is voor een reünie, denken wij dan!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.