Home Lifestyle Body Kim Kardashian overspoelt het internet opnieuw met pikante naaktfoto’s

Kim Kardashian overspoelt het internet opnieuw met pikante naaktfoto’s

Om haar nieuwste parfum te promoten, laat ze weinig aan de verbeelding over...

Twitter @KimKardashian

Kim Kardashian lanceert een nieuw parfum KKW BODY. Om het geurtje te promoten, deelde ze de ene na de andere naaktfoto. Het parfumflesje zal namelijk de vorm hebben van haar eigen lichaam met al haar bekende welvingen.

Dat Kim, de bekendste telg van de Kardashian-familie, geen streepje bloot schuwt, wisten we al veel langer dan vandaag. Om haar nieuwste parfum KKW Body te promoten, gooit ze opnieuw al haar troeven in de strijd, en dat mogen we heel letterlijk nemen. Ze postte op sociale media verschillende foto’s waar ze helemaal naakt is en waar haar wereldberoemde vormen duidelijk zichtbaar zijn.

Klei

De foto’s zijn van fotografe Vanessa Beecroft en er zit een duidelijke reden achter. Ze maakte namelijk voor haar parfum een uniek flesje dat de exacte vorm heeft van haar beroemde lichaam. Ze liet daarvoor een mal of een gietvorm maken van haar lichaam in klei. Fans van over de hele wereld zijn dolenthousiast en staan natuurlijk te popelen om zo’n gepersonaliseerd flesje in handen te krijgen. De parfum komt op 30 april uit, dus het is nog even wachten tot Kims minilijfje op de markt komt.

Kritiek

Je moet het haar aangeven, ze is een goede zakenvrouw en ze weet haar spullen goed te verkopen. Toch krijgt ze ook bakken kritiek op haar idee. Zo herinneren verschillende Twitteraars zich namelijk nog dat Jean Paul Gaultier al véél eerder een parfumflesje op de markt bracht in de vorm van een vrouwenlichaam en dat Kim haar idee eigenlijk helemaal niet zo origineel is.

Obsceen

Anderen vinden de foto’s dan weer heel obsceen. Ze vinden dat de reality-ster zich té veel blootgeeft en zijn van mening dat dit allesbehalve klassevol is. Kim trekt er zich alleszins niks van aan en ook wij denken dat het parfum opnieuw in no time zal uitverkocht zijn.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.