Home celebs Zo wist Kim Kardashian dat Kanye West ‘de ware’ was

Zo wist Kim Kardashian dat Kanye West ‘de ware’ was

Het verhaal heeft iets te maken met sokken...

© Instagram: @kimkardashian

We kunnen ons nog amper een wereld herinneren waarin Kim Kardashian (37) niet samen was met Kanye West (40). Het koppel is sinds 2014 getrouwd en zijn de trotse ouders van drie kinderen, North (4), Saint (2) en Chicago (1 maand). Maar hoe wist de realityster nu eigenlijk dat Kanye de ware was?

Kim Kardashian had voor het ontstaan van Kimye al twee mislukte huwelijken achter de rug. Toch stapte ze een derde keer in het huwelijksbootje in mei 2014. Third time’s a charm blijkt te kloppen in dit geval, want haar relatie met rapper Kanye West lijkt bijna vier jaar later sterker dan ooit. Na een moeizame tweede zwangerschap kreeg het koppel eerder dit jaar hun derde kindje, dochter Chicago, met de hulp van een draagmoeder.

Happy Holidays

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Afgelopen weekend was de ‘Keeping Up with the Kardashians’-ster te gast bij ‘Create & Cultivate’ in Los Angeles. Kim K was een van de gastsprekers op de conferentie die de uitdagingen waar zakenvrouwen voor komen te staan onder de loep neemt.

Tijdens een gesprek over haar carrière, onthulde Kim ook het een en ander over haar persoonlijk leven. De realityster deed uit de doeken wanneer ze besefte dat Kanye ‘de man van van haar leven’ was.

‘De eerste keer dat ik bij Kanye bleef slapen – ik zal de exacte datum niet onthullen want dan kan ik in de problemen komen, maar het is jaren geleden – sliep hij met de verwarming aan en sokken aan zijn voeten. Toen besefte ik “OMG ik heb mijn soulmate ontmoet’‘, herinnert Kim zich het moment van de waarheid.

Zelf slaapt ze namelijk ook met sokken én de verwarming aan (tot wel 26 graden!) en gewikkeld in een badjas. Het geheim voor een lang huwelijk ligt dus in het vinden van iemand met dezelfde rare trekjes. Schattig!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.