Home celebs Katy Perry verklapt het geslacht van haar allereerste kindje

Katy Perry verklapt het geslacht van haar allereerste kindje

En dat deed de zangeres uiteraard op gepaste wijze...

© Getty

Bijna een maand nadat Katy Perry (35) haar gloednieuwe single ‘Never Worn White’ dropte én bekendmaakte dat ze zwanger is, komt de zangeres met een nieuwe verrassing voor haar fans. Op Instagram verklapte ze namelijk het geslacht van haar allereerste kindje. En dat deed de zangeres uiteraard op gepaste wijze…

Dat het geen saaie vrijdag was voor de fans van Katy Perry mag wel duidelijk zijn. De zangeres dropte gisteren dan ook een foto op Instagram waarmee ze het geslacht van haar allereerste kindje met haar volgers deelt. Voor die grote onthulling bedekte Orlando Bloom zijn gezicht met een lichtroze crème. Of het slagroom is of eerder scheerschuim is niet duidelijk, maar de glimlach van miss Perry’s verloofde spreekt boekdelen: het koppel is dolenthousiast dat ze deze zomer een meisje mogen verwelkomen. De denkbeeldige locatie ‘Girls Run The World’ bevestigt die uitspraak alleen maar!

View this post on Instagram

💕 it’s a girl 💕

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

‘It’s a girl’ – and she likes it! 

De ‘Roar’-zangeres ziet met de onthulling stiekem zelfs een grote droom in vervulling gaan. Afgelopen maand vertelde ze haar fans nog tijdens een concert in Melbourne dat ze vurig op een meisje hoopte. En daarmee is het plaatje dan ook compleet, want Orlando heeft al een zoontje van negen (Flynn) uit zijn vorig huwelijk met Miranda Kerr.

Ook de toekomstige ouders maken het sinds de pandemie thuis samen erg gezellig. Katy lanceerde zelfs de hashtag #stayhomeclub waarbij ze een foto deelde waarop te zien is hoe ze naar hartenlust augurken verorbert in een comfy jogging. En ja, zonder een streepje make-up op haar gezicht. Groot gelijk, Katy!

View this post on Instagram

wHaT dAy Is It Even #stayhomeclub

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.