Home celebs Julie Van den Steen vervangt Nathalie Meskens in ‘Beat VTM’

Julie Van den Steen vervangt Nathalie Meskens in ‘Beat VTM’

Maandag heeft ze haar eerste les apneuduiken.

julie van den steen
© Photonews

Midden oktober kondigde Nathalie Meskens aan dat ze in verwachting was van haar eerste kindje. Zij zou normaal gaan apneuduiken in ‘Beat VTM’, maar wegens haar zwangerschap moest ze jammer genoeg verstek geven. VTM moest dus op zoek naar een vervanger en die hebben ze redelijk snel gevonden. Niemand minder dan Julie Van den Steen zal namelijk haar plaats innemen.

Nathalie Meskens maakte zo’n twee weken geleden bekend dat ze voor het eerst zwanger is. Fantastisch nieuws, maar omwille van haar zwangerschap zou de presentatrice niet langer kunnen deelnemen aan ‘Beat VTM’. Hier zou ze namelijk gaan apneuduiken, wat te gevaarlijk bleek voor de baby. Op aanraden van haar dokters besloot Nathalie dus om verstek te geven voor het programma.

Bij VTM moesten ze dus snel op zoek naar een vervanger, maar die hebben ze gelukkig snel gevonden. Het is namelijk Julie Van den Steen, kersvers VTM-gezicht, die haar plaats zal innemen. Zij kondigde namelijk ook midden oktober aan dat ze aan de slag gaat bij de zender. Zo zou ze een vaste rubriek krijgen in de talkshow ‘Wat een dag’, van Davy Parmentier.

Maandag begint Julie met de trainingen voor het apneuduiken. Hier zal ze leren om met ingehouden adem zo ver mogelijk onder water te zwemmen en dit gedurende een zo lang mogelijke tijd.

Lees:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.