Home celebs ZIEN: Jude Law in een witte speedo doet ons vergeten dat het...

ZIEN: Jude Law in een witte speedo doet ons vergeten dat het nog geen weekend is

Holy moly. 😍

Getty

Jammer genoeg is het nog geen vrijdag, maar wij hebben – naast een stevige dosis koffie – iets gevonden dat ons het weekend even doet vergeten. Er zijn namelijk foto’s van Jude Law opgedoken waarop hij in een witte speedo over het strand loopt. Graag gedaan, dames!

Jude Law is momenteel druk bezig met de opnames voor ‘The New Pope’ en iedereen zal het geweten hebben. Er zijn namelijk enkele setfoto’s opgedoken en die zien er veelbelovend uit. Zo kan je de acteur bewonderen in een witte speedo. Normaal gezien is zo’n wit zwembroekje niet de meest flatterende keuze, maar Jude kan het zeker en vast hebben.

Op Twitter ging – begrijpelijk – iedereen uit zijn dak na het zien van de beelden. Iemand schreef bijvoorbeeld het volgende: ‘Deze foto’s van Jude Law terwijl hij ‘The New Pope’ aan het filmen is, zijn een zegen’. ‘Een applausje voor deze heilige foto’s van Jude Law op het strand’, klinkt het in een andere reactie. Bonuspunten voor de toepasselijke verwijzingen!

Mocht je de acteur niet alleen in zwembroek willen zien, maar ook meer willen weten over zijn volgend project: ‘The New Pope’ is een vervolg op ‘The Young Pope’, een HBO-serie die uitkwam in 2016. Jude speelt daarin de rol van Lenny Belardo oftewel paus Pius XIII, de aartsbisschop van New York.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.