Home Lifestyle OMG: Jaden Smith, Alexa Chung én Jude Law in nieuwe Netflixserie ‘Neo...

OMG: Jaden Smith, Alexa Chung én Jude Law in nieuwe Netflixserie ‘Neo Yokio’

Vanaf morgen op Netflix!

Om eerlijk te zijn lijkt een manga-achtige serie niet meteen voor ons, maar ‘Neo Yokio‘ wordt nu al getipt als een grote hit. De nieuwe Netflixserie heeft grote namen als Jaden Smith, Alexa Chung en Jude Law weten te strikken om de stemmen van de personages te vertolken. Dit is wat we voorlopig weten over die duistere futuristische nieuwkomer.

Neo Yokio‘ schetst ons een beeld van New York in de toekomst. Door de opwarming van de aarde is een deel van de wereldstad onder het waterniveau gezakt, de armen leven in een eeuwig donkere hoek van wat nog rest van de stad en de rijken zijn machtiger dan ooit.

Het klinkt niet meteen als een serie die ons enthousiast maakt om in de zetel te ploffen met een zak chips, ware het niet dat er een flinke dosis humor in verwerkt zit. De cast is fantastisch, met Jaden Smith die perfect de verwaande stem van hoofdpersonage Kaz Kaan weet te vertolken. Daarnaast vallen ook de kunsten van Jude Law (als robotbutler Charles) en it-girl Alexa Chung (als de ex van Kaz) te bewonderen.

Waarom moet je kijken?

Wat ‘Neo Yokio’ zo entertainend maakt, is dat het #firstworldproblems héél serieus neemt. Lees: zó serieus dat het hilarisch wordt. Bovendien zit de reeks vol hints naar popsensaties van nu, zoals het blonde personage van countryzanger Sailor, wiens naam rijmt op… Taylor (Swift)!

Ben je ook zo benieuwd naar deze geanimeerde serie die de draak steekt met onze door Instagram geobsedeerde wereld? Vanaf morgen kun je op Netflix zelf ontdekken of het iets voor jou is.

Bekijk hier de trailer.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.