Home celebs John Legend en Chrissy Teigen geven Donald Trump heel mooi verjaardagscadeau

John Legend en Chrissy Teigen geven Donald Trump heel mooi verjaardagscadeau

Al durven we betwijfelen dat de president hen dankbaar zal zijn.

Donald Trump
© Reporters

Amerikaans president Donald Trump wordt vandaag 72 jaar. Een goede gelegenheid voor een mooi cadeautje, dachten zijn grootste fans Chrissy Teigen en John Legend. Al doen ze er Trump niet per se een plezier mee.

Make Trump’s Birthday Great Again

Model en Twitter-legende Chrissy Teigen is Trump-tegenstander en stopt dat niet onder stoelen of banken. Meestal uit ze haar afkeer in tweets, maar voor de verjaardag van de president onderneemt ze actie, samen met haar echtgenoot John Legend.

In een Instagrampost verklaart Teigen dat zij en Legend diep verontwaardigd zijn door het onmenselijke immigratiebeleid van de huidige president. Daarom storten ze voor elk lid van hun familie, dus ook voor dochter Luna en zoontje Miles, 72.000 dollar aan de American Civil Liberties Union. Die organisatie vecht voor de rechten van immigranten en wil de Trump-administratie zoveel mogelijk ter verantwoording roepen. Daarnaast zijn ze bezig met de strijd voor stemrecht, abortuswetten, rechten voor de LGBTQ-gemeenschap en wapenwetten.

happy birthday

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Teigen spoort haar volgers aan ook een bedrag te storten ter ere van de verjaardag van de president, ‘in orde to Make Trump’s Birthday Great Again’. Want ze zou Chrissy Teigen niet zijn, mocht er geen humor in haar boodschap zitten.

Donald Trump heeft nog niet gereageerd op de actie van Teigen, iets wat hij meestal niet nalaat te doen wanneer hij aangevallen wordt via Twitter. Al zou de president het deze keer weleens kunnen laten, gezien het feit dat hij Chrissy een hele tijd geleden al blokkeerde op het sociale medium. We wachten vol spanning af.

Meer Teigen en Legend: