Home celebs CUTE: Chrissy Teigen deelt eerste foto van haar twee kindjes samen

CUTE: Chrissy Teigen deelt eerste foto van haar twee kindjes samen

Hoe schattig zijn die krulletjes?!

Het twee jaar oude dochtertje van John Legend en Chrissy Teigen is erg blij met haar kleine broertje. Dat is duidelijk te zien op de schattige foto die Chrissy gisteren deelde van haar twee kindjes. De kleine Luna neemt de rol van beschermende grote zus nu al met plezier op zich.

Dat je een kleine baby van amper twee weken met veel zachtheid moet behandelen hoeft niemand Luna nog te vertellen. Op de foto is te zien hoe ze heel voorzichtig de fopspeen van baby Miles terug in zijn mondje wil stoppen.

❤️ / 📷: @bumper3077

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

John Legend vertelde een tijdje geleden aan People dat Luna er nog moest achterkomen wat het precies zou betekenen om binnenkort een klein zusje of broertje te hebben. Ondertussen begrijpt zijn dochtertje duidelijk heel goed wat dat inhoudt en neemt ze de beschermende rol met plezier op zich. Van jaloezie is voorlopig geen sprake. En mocht dat binnenkort wel het geval zijn, dan zijn we er zeker van dat Chrissy ook dat met ons zal delen. Net zoals ze doodeerlijk was over haar lijf na de bevalling van baby Miles.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.