Home celebs Jelle Cleymans: ‘Ik heb eens een date gehad via Tinder’

Jelle Cleymans: ‘Ik heb eens een date gehad via Tinder’

Maarten en Dorothee spraken met Jelle over zijn liefdesleven, carrière en enkele gênante momenten.

Jelle Cleymans
© Qmusic

Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe van Qmusic hadden voor hun gloednieuwe podcast een gesprekje met niemand minder dan Jelle Cleymans. Het duo schotelde de 10 meest gegoogelde vragen over Jelle voor aan de acteur/zanger/presentator himself. En jawel, nu hebben we nog meer sympathie voor deze man gekregen!

Stiekem willen we allemaal rondneuzen in het leven van een bekende Vlaming. Geef maar toe! Daarom riepen Qmusic-presentators Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe hun podcast ‘De 10 meest gegoogelde vragen over…‘ in het leven. Deze keer was Jelle Cleymans (32) hun slachtoffer van dienst.

Tinderavontuur

Het liefdesleven van Jelle Cleymans is eigenlijk een groot mysterie, maar gelukkig stond deze vraag in de lijst van Google. Jelle voelde dit thema al aankomen, maar sprak in alle eerlijkheid over zijn gevoelens. ‘Ik heb 10,5 jaar een relatie gehad met mijn ex-madam. Dat was fantastisch. Anderhalf jaar geleden is daar – om een aantal redenen – een einde aan gekomen. Maar wij zijn wel erg close en de beste vrienden. Als wij elkaar 3 of 4 dagen niet horen, is dat echt veel’, vertelde Jelle.

Sindsdien ben ik vrijgezel.

De acteur is dus momenteel met niemand samen, maar na zijn breuk heeft hij wel even geswipet op Tinder. ‘Ik wilde dat nu echt eens doen. Ik ben alleen en niets hield mij tegen om het niet te doen. Ik heb het gezien, het was plezant en ik heb eens een date gehad’, zei hij lachend.

Bedankt, Gertje!

Jelle sprak ook over zijn carrière bij Studio 100. ‘Ik heb geen opleiding gevolgd, ik ben na mijn middelbaar gewoon begonnen’, gaf hij eerlijk toe. ‘Ik heb nooit een acteeropleiding willen doen, en toen kwam plots “Spring“. Op dat moment was dat een studentenjob, maar toen ik in het zesde middelbaar zat, boomde het ineens gigantisch.’

En eigenlijk moeten we Gert Verhulst bedanken, want dankzij hem is Jelle in de serie blijven spelen. ‘Gert zei toen tegen mij: “Dit is een trein die voorbijkomt en ik denk dat je erop moet springen, want je gaat er spijt van hebben als je dat niet doet.” Ik heb er daarna met heel veel mensen over gesproken, onder anderen met mijn moeder, en ik ben gewoon gesprongen.’ Gelukkig maar!

Verder sprak hij ook over zijn meest gênante momenten, zijn muziek en musicals, hoe hij het ‘Throwback Thursday’-concert heeft beleefd en zijn populariteit bij jong en oud. Het volledige gesprek met Jelle kan je hieronder beluisteren. ‘t Is de moeite!

Lees ook: