Home Lifestyle VIDEO: wat hebben actrice Tinne Oltmans en een brulaap gemeen? 

VIDEO: wat hebben actrice Tinne Oltmans en een brulaap gemeen? 

Wij ontdekten de goede en minder goede kantjes van de cast van de spektakelmusical 'ZOO of Life'.

De ZOO van Antwerpen mag dit jaar 175 kaarsjes uitblazen, en om dat te vieren organiseert de dierentuin de spektakelmusical ‘ZOO of Life’. Redactrice Karen mocht een kijkje nemen achter de schermen en speciaal voor de gelegenheid doopte ze de hoofdrolspelers om tot echte totemdieren zoals bij de scouts.

Het worden drukke weken voor onder anderen Jelle Cleymans, Janine Bischops en Tinne Oltmans. Deze toppers zijn namelijk vanaf 3 april – samen met honderden vrijwilligers en andere bekende Vlamingen – te zien in de spektakelmusical ‘ZOO of Life’. De acteurs kregen deze week voor de allereerste keer hun tekst te zien en redactrice Karen mocht dat vanop de eerste rij meemaken. Voor de acteurs had ze zelfs een verrassing in petto. Want bij een dierenmusical horen echte dierennamen. Of zo dacht Karen er toch over.

Totemdieren

Karen nam daarom haar totemzoeker van de scouts bij de hand en zocht voor elke acteur een gepast totemdier. Lieve Jelle, voortaan ga jij door het leven als een Amerikaanse zeearend. En Tinne, vanaf nu noemen wij jou een echte brulaap.

Zin in een beestige, grappige en hartverwarmende musical? Bestel dan zeker een ticketje voor ‘ZOO of Life’. Het is de moeite waard, als je het ons vraagt!

Lees ook: