Home celebs Jacky Lafon heeft een nieuwe vriend

Jacky Lafon heeft een nieuwe vriend

Grote liefde!

Photo News

Jacky Lafon is opnieuw verliefd. ‘Ik voel me de gelukkigste vrouw ter wereld’, vertelt de zangeres en actrice in Dag Allemaal.

Jacky Lafon heeft niet enkel op professioneel vlak succes, haar jubileumshows trekken volle zalen, ook op privévlak loopt alles op rolletjes. Ze heeft namelijk sinds kort een nieuwe vriend. ‘Voor mij is het weer la vie en rose, want ik ben niet meer alleen’, aldus Jacky tegen Dag Allemaal.

Dochter

Jacky ging vijf jaar geleden uit elkaar met haar toenmalige man Guy. Het koppel was zes jaar samen. Daarvoor was ze samen met Nest Adriaensen met wie ze een dochter Nathalie heeft. Derde keer, goeie keer hoopt de ex-‘Familie’-actrice. ‘Ik hoop echt dat dit mag blijven duren. Ik voel me de gelukkigste vrouw ter wereld, maar dat schrikt me ook wat af. Mijn leven lijkt nu te mooi om waar te zijn.’

Lat-relatie

Jacky geeft niet veel prijs over haar nieuwe liefde. ‘Ik wil mijn liefdesleven wat afschermen‘, aldus Jacky in Dag Allemaal. ‘Ik was in het verleden altijd openhartig, maar dat brak me soms zuur op.’ Jacky vertelde onlangs nog in een interview dat ze een lat-relatie verkiest, dus de kans is klein dat het kersverse stelletje al samenwoont.

We wensen ze alleszins heel veel geluk en liefde toe!

Bron: Dag Allemaal

Lees ook: