Home celebs OOH: Ingeborg heeft haar huwelijksgeloften hernieuwd

OOH: Ingeborg heeft haar huwelijksgeloften hernieuwd

Op naar de volgende 20 jaar!

Ingeborg
Photo news

September was een heugelijke maand voor Ingeborg. Ter ere van haar twintigste huwelijksverjaardag vernieuwde ze immers haar geloften in Rome. Dat heeft ze zelf verteld in een interview met TV Limburg. Proficiat, Ingeborg en Roland!

Op 12 april waren Ingeborg en haar man Roland 20 jaar getrouwd en maar liefst 28 jaar samen. Daarom besloot het koppel om hun huwelijksgeloften te hernieuwen. De twee waren samen op stap in Brugge toen ze spontaan een juwelier binnenwandelden en een paar trouwringen kochten.

Vanaf dat moment hebben ze samen naar een gepast tijdstip gezocht en op 17 september was het zover. Toen heeft het koppel in Rome hun huwelijksgeloften hernieuwd met hun tweetjes. Hun (stief)kinderen en kleinkinderen waren niet aanwezig. ‘Volgens Roland was dit iets tussen ons’, aldus Ingeborg in haar interview met TV Limburg.

Wat met de oude ringen?

Haar man is zijn eerste trouwring altijd blijven dragen, maar Ingeborg heeft haar trouwring tijdens een reis door Amerika uit handen gegeven. Dat had voor haar een symbolische betekenis en had te maken met verschillende uitdagingen in hun relatie.

‘Na die handeling is er superveel veranderd in onze relatie, onder andere op het vlak van openheid en engagement’, zo vertelt Ingeborg. Nu dragen ze allebei hun nieuwe trouwring en ligt de oude ring van Roland samen met Ingeborgs verlovingsring opgeborgen in een klein doosje. Wij willen Ingeborg en Roland alvast een dikke proficiat wensen, en op naar de volgende twintig jaar!

Bron: TV Limburg

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.