Home celebs Ingeborg aan de slag bij VRT, maar helaas niet voor de camera

Ingeborg aan de slag bij VRT, maar helaas niet voor de camera

Ingeborg zal bij de openbare omroep doen wat ze het best doet: iedereen zen maken.

Ingeborg
© Photo News

Wij denken met een warm hart terug aan de tijden waarin Ingeborg Sergeant van het scherm spatte in programma’s zoals ‘Blind Date’ en ‘Schuif Af’, maar die tijd komt helaas niet onmiddellijk terug. De ex-presentatrice gaat wel terug in televisie werken, maar dan als mental coach. Ze zal werknemers van de VRT-nieuwsdienst helpen rustig over te komen op het scherm.

Mental coach

Nadat ze een paar jaar uit het medialandschap verdween, lijkt Ingeborg nu volledig terug. Ze maakte het voorbije jaar enkele opvallende passages in onder andere ‘Van Gils en Gasten’ – waar ze volledig uit de bol ging wanneer bekend werd dat Laura Tesoro naar de finale van Eurosong mocht – en ‘Gert Late Night’, waardoor heel Vlaanderen ondertussen op de hoogte is van haar passie voor yoga en meditatie. Zo’n negen jaar geleden opende Ingeborg namelijk De Evolutie, een centrum voor yoga, meditatie en zelfontwikkeling. Die passie zal ze nu toepassen in haar nieuwe job in de media, want de ex-presentatrice zal mental coaching geven aan werknemers van de VRT.

‘Het programma van de opleidingen is erg divers’, vertelt VRT-woordvoerder Hans Van Goethem daarover in Gazet van Antwerpen. ‘Er zit bijvoorbeeld een cursus voor leidinggevenden tussen, er zijn een aantal technische opleidingen. Met Ingeborg bekijken we hoe we mensen een vorm van mental coaching kunnen geven. Ze is zeer goed in het doorgronden van mensen en het benoemen van talenten. Dat maakt dat ze hiervoor geknipt is.’

Zou dat dan betekenen dat Hanne Decoutere, Wim De Vilder en compagnie binnenkort voor elk journaal een sessie yoga van Ingeborg krijgen zoals Gert, James en Kristel? Zo ja: kan dat gefilmd worden, alstublieft?

Dansen, dansen, dansen! ☀️☀️☀️

A post shared by GertLateNight (@gertlatenight) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.