Home celebs HOERA: tennisster Serena Williams stapte in het huwelijksbootje

HOERA: tennisster Serena Williams stapte in het huwelijksbootje

De gastenlijst van het koppel was er eentje om 'u' tegen te zeggen.

Serena Williams
© Photo News

Serena Williams (36) mag zich vanaf nu niet alleen mama noemen, maar ook een getrouwde vrouw. Driewerf hoera! De tennisster zei gisteren ‘ja’ tegen haar verloofde Alexis Ohanian (34), mede-oprichter van de Amerikaanse sociale nieuwswebsite Reddit.

De 36-jarige tennisster en haar twee jaar jongere man kondigden eind vorig jaar hun verloving aan met een superschattig gedichtje. Het koppel verwelkomde begin september hun allereerste kindje – Alexis Olympia Ohanian Jr. –  en hun geluk blijft maar duren, want gisteren gaven ze elkaar het jawoord. Cute!

Bekende gasten

Het trouwfeest vond plaats in een museum in New Orleans. De gastenlijst van het koppel was er eentje om ‘u’ tegen te zeggen, want onder anderen Beyoncé, Kim Kardashian en de hoofdredactrice van ‘Vogue’, Anna Wintour, kregen een uitnodiging in de brievenbus.

Er circuleren nog geen beelden van het trouwfeest op het internet, want ‘Vogue’ kocht alle rechten op de foto’s. Volgens verschillende bronnen had het huwelijk als thema Belle en het Beest. Wij kunnen niet wachten om Serena à la Belle te zien. Nog even geduld…

We love bath time

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.