Home Lifestyle Body Het gaat niet zo goed met Stromae

Het gaat niet zo goed met Stromae

De zanger heeft nog steeds last van angstaanvallen.

Photo News

Paul Van Haver, beter bekend als Stromae, sukkelt nog steeds met zijn gezondheid nadat ie twee jaar geleden een slechte reactie had op medicatie tegen malaria. ‘Ik kreeg onlangs een terugval’, zegt de zanger tegen Libération.

Stromae trok in 2015 naar zijn geboorteland Rwanda om er een concert te geven in Kigali. Net zoals iedereen die naar daar trekt, nam hij medicatie om zich te wapenen tegen malaria. Maar Stromae reageerde heel slecht op de pillen.

Angstaanvallen

Hij werd onmiddellijk ter plekke opgenomen in het ziekenhuis. Stromae was misselijk, maar ook psychisch zag ie enorm af. Hij was compleet verward en hij had last van zware angstaanvallen. We zijn ondertussen twee jaar later en Stromae is nog steeds niet volledig de oude.

Slaap

‘Ik ben nog steeds in behandeling‘, zegt Stromae tegen Libération. ‘Onlangs had ik een terugval. Ik was opnieuw volledig van de kaart en die angstaanvallen kwamen terug. Fijn is dat écht niet!’ Stromae herstelt momenteel. ‘Vroeg opstaan lukt niet, dus ik slaap tot de middag’, vertelt de zanger. ‘Dan pas kunnen mijn dagen beginnen. Schrijven doe ik ‘s nachts.’

Nieuw werk

We zullen nog even moeten wachten op nieuw werk van de zanger. ‘Ik probeer me op dit moment gewoon goed te verzorgen‘, aldus Stromae. ‘Ik heb veel slaap nodig. Nieuwe muziek daar denk ik voorlopig even niet aan. Ook optredens schuif ik even op de lange baan. Ik heb niet veel zin om mijn oude liedjes te zingen.’

Veel beterschap Paul!

Stromae met zijn vrouw Coralie:

Bron: Het Nieuwsblad/ Libération

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.