Home Uit & thuis ZIEN: Stromae neemt onze smartphone-obsessie op de korrel in videoclip voor Major...

ZIEN: Stromae neemt onze smartphone-obsessie op de korrel in videoclip voor Major Lazer

Dit is al de tweede keer dat Stromae een videoclip regisseert

Major Lazer via YouTube
‘Run Up’, de nieuwste single van Major Lazer, heeft sinds gisteren een videoclip, en die werd geregisseerd door niemand minder dan onze eigenste Stromae. In de video neemt Paul Van Haver, zoals Stromae in het echte leven heet, onze smartphonegeneratie serieus op de korrel. 

'Keihard lachen met onze collectieve smartphoneverslaving'

Major Lazer kreeg voor z’n nieuwste videoclip ‘Run Up’ niet alleen de hulp van Nicki Minaj en PARTYNEXTDOOR, maar ook van 'Paul, Luc and Martin’, het creatieve collectief van Stromae, Luc Junior Tam en Martin Scalivideo.
 
Met z’n drieën stonden ze in voor de regie van de video. 'Het idee was om keihard te lachen met onze collectieve verslaving aan onze smartphones’, aldus Van Haver (32). 'Humor en absurditeit kwamen vanzelf.’
 
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 
Het is niet de eerste keer dat Stromae in de regiestoel plaatsneemt. Eind vorig jaar regisseerde hij ook al de clip voor het nummer ‘Coward van de Frans-Israëlische zangeres Yael Naim
Bron: De Standaard

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.