Home celebs HALLOKES: Karen Damen staat volgend jaar in de Lotto Arena

HALLOKES: Karen Damen staat volgend jaar in de Lotto Arena

Karen Damen
© Photo News

‘Ik heb een klein beetje een groot nieuwsje!’ Met deze post op Instagram maakte Karen Damen ons enorm nieuwsgierig. Vol spanning keken wij naar haar verassing en die mag je best héél groot noemen. Het ex-K3’tje werkt namelijk aan een soloplaat, is bezig met een nieuw programma én daarbovenop staat ze in 2018 op haar eentje in de Lotto Arena. Van bangelijk nieuws gesproken!

Karen Damen stond met K3 al verschillende keren in de Lotto Arena, maar op 16 maart 2018 zal ze daar helemaal alleen op het podium stappen. Dat leuke nieuwtje maakte het ex-K3’tje vanavond zelf bekend in ‘Gert Late Night‘.

Grote droom

Tijdens haar concert in de Lotto Arena zal Karen de nummers van haar nieuwe soloplaat brengen. Met dat idee loopt Karen al sinds haar zevende rond. ‘Ik was als kind stikjaloers op “Kinderen voor Kinderen”, vertelt ze. ‘Die waren ongeveer even oud als ik en die hadden hun eigen plaat. Dat wou ik ook!’.

En jawel, vijfendertig jaar later kan ze die droom eindelijk van haar bucketlist schrappen. Karen is momenteel druk bezig met haar nieuwe nummers en dat muzikaal proces kunnen we vanaf dit voorjaar op de voet volgen bij VIER. In het programma ‘Karen maakt een plaat‘ krijgen we een unieke blik in het muzikale leven van de zangeres.

Ik wil dat die plaat écht van mij is, zowel in tekst als in muziek.

Wij kijken alvast vol ongeduld uit naar haar Nederlandstalige album. Liefste Karen, november 2017 én 16 maart 2018 staan al in het groot omcirkeld in onze agenda.

Ticketverkoop

Karens nieuwste plaat is nog geen feit, maar de ticketverkoop van haar concert in de Lotto Arena gaat deze maandag al wel van start. Op de website van VIER kan je op 9 oktober vanaf 9u je tickets scoren. Snel zijn is de boodschap!

‘Karen maakt een plaat’ verschijnt vanaf dit voorjaar op VIER.

Lees ook: