Home celebs Gigi Hadid pronkt voor het eerst met haar zwangere buik op Instagram

Gigi Hadid pronkt voor het eerst met haar zwangere buik op Instagram

De foto's van het model zijn werkelijk prachtig!

gigi hadid
© Getty

Gigi Hadid heeft de afgelopen maanden haar zwangerschap bewust uit de spotlight gehouden, maar daar maakt het model nu komaf mee. Op Instagram pronkt ze volop met haar zwangere buik en de foto’s zien er werkelijk prachtig uit. Kijk zelf maar!

Een tijdje geleden deelde Gigi Hadid al een glimp van haar zwangere buik op Instagram, maar buiten een kleine sneak peek heeft het topmodel haar zwangerschap bewust uit de spotlight gehouden. Zo zei ze er vorige maand het volgende over tijdens een Instagram Live. ‘Heel wat mensen begrijpen niet waarom ik niet meer informatie deel, maar ik ben zwanger tijdens een pandemie… mijn zwangerschap is momenteel niet het belangrijkste wat er gaande is in de wereld.’ Ondertussen koos Gigi er wel voor om enkele foto’s met haar fans te delen, want gisteren gooide het model enkele foto’s (inclusief babybuik) op sociale media.

Zwangere buik

Op een van de foto’s, die ergens vorige maand genomen werden door de fotografen Luigi en Iango, poseert Gigi in een prachtige witte jurk en terwijl liggen haar handen op haar zwangere buik. ‘Hier groeit een engel’, schreef het model als onderschrift bij de foto. Bij één van de andere foto’s nam ze de tijd om haar fans te bedanken voor de steun van de afgelopen maanden. ‘Ik koester deze tijd enorm en ik apprecieer al jullie liefde en wensen. Het moment dat we deze speciale foto’s genomen hebben, ga ik nooit meer vergeten’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fans van het model waren alvast blij met de update van hun idool. Binnen het uur wist de eerste foto al meer dan 3 miljoen likes en duizenden berichtjes van haar volgers te verzamelen, waaronder ook enkele bekende vrienden. ‘Gewoonweg prachtig’, schreef bijvoorbeeld model Karlie Kloss onder de foto. Wij kunnen Karlie alvast geen ongelik geven, want Gigi Hadid ziet er prachtig uit met haar zwangere buik.

View this post on Instagram

growin an angel 🙂

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nadat ze een tijdje verbleef op de boerderij van haar familie zou het model ondertussen weer in New York zijn samen met Zayn Malik, de toekomstige vader van het kindje. De twee zijn de komst van hun eerste kindje volop aan het voorbereiden. ‘Zayn en Gigi zijn ontzettend enthousiast en ze zijn dolgelukkig dat ze deze ervaring samen kunnen delen’, aldus een bron in recent interview met E!News.

Lees ook: