Home celebs OPVALLEND: dit jaar waarschijnlijk geen Victoria’s Secret-show

OPVALLEND: dit jaar waarschijnlijk geen Victoria’s Secret-show

Het zou de eerste keer in 24 jaar zijn dat er geen defilé wordt georganiseerd.

© Getty

Opvallend en misschien zelfs slecht nieuws voor de fans van Victoria’s Secret: de bekende show van het Amerikaanse lingeriemerk zal dit jaar waarschijnlijk afgelast worden. Dat liet model Shanina Shaik (28) weten in krant The Daily Telegraph.

Het zou de eerste keer in 24 jaar (!) zijn dat de Victoria’s Secret-show niet doorgaat. Nu, het lingeriemerk kreeg het afgelopen jaar wel enkele rake klappen te verduren. Hun collectie zou niet eigentijds genoeg meer zijn en ook hun modellen krijgen heel wat kritiek. Ondanks de vele pogingen om graatmagere modellen uit de modewereld te bannen, blijft Victoria’s Secret voor magere ‘Angels’ kiezen, en dat schiet bij vele fans in het verkeerde keelgat.

Seksueel misbruik

Dat is nog lang niet alles, want eigenaar Leslie Wexner zou zijn goede vriend Jeffrey Epstein in contact gebracht hebben met jonge meisjes die werkten of wilden werken voor het lingeriemerk. Hij zou meerdere meisjes misbruikt hebben en zit in afwachting van zijn rechtszaak in de gevangenis.

‘Helaas gaat de show dit jaar niet door, wat voor mij best wel wennen is omdat ik momenteel normaal gezien hard aan het trainen zou zijn voor de show. Maar ik weet zeker dat er in de toekomst wel weer iets gaat gebeuren’, vertelde model Shanina Shaik in The Daily Telegraph.

Of Shaik de waarheid spreekt en de afgelaste show iets met de feiten van het afgelopen jaar te maken heeft, is nog niet helemaal duidelijk.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: