Home celebs Shay Mitchell over haar miskraam: ‘Ik voelde mij gebroken als vrouw’

Shay Mitchell over haar miskraam: ‘Ik voelde mij gebroken als vrouw’

Ondertussen is de actrice 7 maanden zwanger.

© Getty

Eind juni liet Shay Mitchell aan de wereld weten dat ze in verwachting was. Op het moment van de bekendmaking was de ‘Pretty Little Liars’-actrice al zes maanden zwanger. Shay heeft er bewust voor gekozen om het nieuws van haar zwangerschap zo lang mogelijk stil te houden. Vorig jaar kreeg ze namelijk op 14 weken een miskraam waar ze nu openlijk over vertelt in een nieuwe YouTube-video.

Shay Mitchell en haar vriend Matt Babel zijn ondertussen zo’n drie jaar een koppel. Na ongeveer twee jaar was de ‘Pretty Little Liars’-actrice voor het eerst zwanger, maar kreeg ze op 14 weken een miskraam. Net daarom koos ze ervoor om dit keer zo lang mogelijk te zwijgen over haar zwangerschap. Het is pas eind juni, toen ze 6 maanden ver was, dat ze klaar was om het nieuws bekend te maken. ‘Ik heb ervoor gekozen om het voor mezelf te houden omwille van hoe het de eerste keer gelopen is’, aldus de actrice in een emotionele video op haar kanaal.

Verder vertelt Shay in het filmpje dat ze nog steeds alle foto’s en doktersbezoeken van haar eerste zwangerschap op haar telefoon heeft staan. ‘Het is raar, want ik kijk er niet meer naar. Maar het is niet alsof ik vergeten ben wat er gebeurd is.’ Daarnaast had ze het ook erg moeilijk dat heel wat mensen niet wisten dat ze in verwachting was. Zo zie je haar op een gegeven moment in tranen vertellen dat ze zich soms erg eenzaam gevoeld heeft.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ondertussen heeft de actrice het nieuws van haar zwangerschap bekendgemaakt. Begin juli, enkele dagen na de bekendmaking, maakte ze via een video op haar YouTube-kanaal ook het geslacht van haar eerste kindje bekend. Zelf was het koppel ervan overtuigd dat het een jongen zou worden, maar het blijkt uiteindelijk toch een meisje te zijn.

Lees ook: